تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

افزایش ۲ تا ۳ برابری ارسال محموله‌های کاغذ از هرمزگان با ورود دستگاه قضا| محموله‌های توقیفی به وزارت ارشاد تحویل داده شد

  • کد خبر: ۱۲۱۴۴۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶
افزایش ۲ تا ۳ برابری ارسال محموله‌های کاغذ از هرمزگان با ورود دستگاه قضا| محموله‌های توقیفی به وزارت ارشاد تحویل داده شد
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: با ورود دستگاه قضایی استان هرمزگان به موضوع دپوی کاغذ‌های وارداتی، حجم خروجی محموله‌های کاغذ از مبدأ این استان بیش از ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار داشت: با ورود دستگاه قضایی این استان به موضوع تعیین تکلیف کاغذ‌های دپو شده، بیش از ۶۷ هزار تن کاغذ موجود در انبار‌های بخش خصوصی، بنادر و گمرکات این استان مورد شناسایی قرار گرفت و در این رابطه، اقدامات و دستورات ویژه‌ای برای ترخیص محموله‌های کاغذ موجود در بنادر و توزیع کاغذ‌های دپو شده در انبار‌های بخش خصوصی صادر شد.

مجتبی قهرمانی تصریح کرد: در پی بازدید از محموله یک هزار و ۲۴۱ تنی کاغذ توقیف شده، مقرر شد؛ ظرف ۷ روز، با نظارت تعزیرات حکومتی استان، محموله توقیفی جهت عرضه در بازار (با نرخ دولتی)، به وزارت ارشاد تحویل داده شود.

وی در ادامه افزود: محموله مورد نظر بلافاصله توسط اداره کل ارشاد استان تحویل و جهت توزیع، به تهران ارسال شده است.

قهرمانی خاطرنشان کرد: پس از ورود دستگاه قضایی استان به موضوع کاغذ‌های وارداتی، تیم‌هایی متشکل از پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی، صمت و نمایندگان دادستان مرکز استان، مأموریت بازرسی از ۱۴ انبار اطراف بندر شهید رجائی بندرعباس را بر عهده گرفته و در نتیجه آن ۲۷ هزار تن کاغذ دپو شده در این انبار‌ها شناسایی شد و در نتیجه، با بررسی‌های صورت گرفته، مشخص شد؛ بخش قابل توجهی از این کاغذ‌ها در سامانه انبار‌ها ثبت نشده است، که در این رابطه؛ به منظور رسیدگی به تخلفات احتمالی، پرونده‌های قضایی تشکیل و پس از کامل شدن مدارک، جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان هرمزگان ارسال گردید.

 وی اذعان داشت: پرونده‌های تشکیل شده در این خصوص هم اکنون در تعزیرات حکومتی استان در حال رسیدگی می‌باشند که نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

این مقام قضایی یادآور شد: با ورود دستگاه قضایی استان هرمزگان به موضوع کاغذ و در نتیجه دستورات صادر شده در این خصوص علاوه بر تأمین کاغذ مورد نیاز استان، تنها طی چند روز، حجم خروجی محموله‌های کاغذ از مبدأ استان هرمزگان، به بیش از ۲ تا ۳ برابر افزایش یافت و روزانه بیش از ۲ تا ۳ هزار تن کاغذ از استان هرمزگان به سایر مناطق کشور ارسال شده است.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان بیان داشت: طبق آمار اعلام شده توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان، قبل از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱، تنها ۴۰ کامیون به حمل کاغذ اختصاص داده شده بود، که با ورود دستگاه قضایی و پیگیری‌های صورت گرفته؛ از تاریخ ذکر شده تا مورخ ۲۸ تیرماه ۱۴۰۱، این تعداد به ۵ هزار و سیصد و چهل و شش ناوگان باری افزایش یافته و برابر گزارش اخذ شده؛ ۱۲۱ هزار تن محموله کاغذ (کاغذ و مشتقات مربوطه) در این مدت از مبدأ بندرعباس بارگیری و به انبار‌های مقصد حمل شده است.

وی همچنین گفت: حسب گزارش واصله و با توجه به بررسی‌های میدانی انجام شده از مورخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ تا مورخ ۲۸ تیر ۱۴۰۱ (از تاریخ ورود دستگاه قضایی)، ۱۴۸ هزار تن کاغذ از انبار‌های بنادر به گمرک اظهار شده است، که از این میزان حدود ۱۶ هزار تن در حال انجام تشریفات گمرکی و ۱۳۲ هزار تن ترخیص شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان تأکید کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در این خصوص، بروز رسانی انبار‌های مربوطه و تطبیق موجودی واقعی با سامانه جامع انبارها، توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و سازمان صمت، در حال انجام می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->